Thuis bezorgen?

pizzaU wilt uw order aan huis geleverd krijgen? Dat is uiteraard geen probleem, hieronder een overzicht van enkele weetjes.

Waarom krijg ik niet aan huis geleverd? 
Hoewel we graag klanten die wat verder weg wonen willen bereiken, is het gewoon niet mogelijk als de afstand afbreuk doet aan de kwaliteit van het voedsel. Binnen groot Paramaribo kan een ieder de heerlijke Bingo Pizza’s laten bezorgen.

Hoe lang zal het duren?

Meestal hebben we uw order binnen 20 tot 30 minuten gereed, maar tijdens piekuren kan het langer duren. Indien de levering naar verwachting langer duurt dan 30 minuten zullen wij dat vooraf laten weten.

Blijft mijn order warm tijdens het leveren?
Wij maken gebruik van warmhoudende pizzadozen. Wij doen ons uiterste best om de bestelling uit de oven zo snel mogelijk naar de bestuurder te krijgen.

Kwaliteit?

Alles wordt op bestelling bereid wanneer er een order binnenkomt. Wij maken voor al onze gerechten gebruik van de allerbeste grondstoffen en veel van onze ingredienten worden geïmporteerd uit verschillende delen van Italië.

Normen?

We denken dat we erin geslaagd zijn om een hoge standaard te handhaven in de afgelopen jaren van ons bestaan. We letten altijd op de herziening van onze methodes en luisteren naar onze klanten met als doel om dat zo te houden. Bent u ontvreden? Feed-back is een essentieel onderdeel van ons succes; we luisteren en zijn niet bang om actie te ondernemen. Maakt u dan gebruik van ons feedback formulier. Noteert u dan wel het transactie nummer van uw order, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.